Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässä ovat maailman suurimmat älypuhelinmerkit juuri nyt

Manu Pitkänen

Tässä ovat maailman suurimmat älypuhelinmerkit juuri nyt
Älypuhelimien myynti on vakiintumassa ainakin väliaikaisesti, kertoo IDC. Markkinatutkimusyhtiön tuoreimman raportin mukaan huhti-kesäkuun aikana toimitettiin 343,3 miljoonaa älypuhelinta, mikä on vain 0,3 prosenttia enemmän kuin viime vuonna samaan aikaan.

Samsung oli odotetusti suurin merkki 77 miljoonalla toimitetulla älypuhelimella. Korealaisyhtiön myyntiä paransi Galaxy S7:n onnistunut lanseeraus, mutta sen lisäksi yhtiö onnistui varmistamaan asemaansa alemman hintaluokan puhelimissa Galaxy J -mallistolla. Samsungin mobiiliyksikön suurimmat haasteet olivat juuri Applen vahva asema high-end-laitteissa ja uudet kiinalaismerkit, jotka valtasivat alaa juuri alemman hintaluokan puhelimissa.

IDC:n mukaan maailman suurimmat älypuhelinmerkit ovat Samsungin lisäksi Apple, Huawei, Oppo ja Vivo. Kolme viimeksi mainittua ovat kaikki kiinalaisia merkkejä, joista Huaweilla on myös hyvä asema kansainvälisillä markkinoilla. Oppo ja Vivo ovat keskittyneet enemmän kotimaan markkinoihin, mikä toisaalta osoittaa kuinka suuri markkina-alue Kiina oikein on.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja