Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple palauttaa iPhoneen yhden asian vuosien takaa?

Puhelinvertailu

Apple palauttaa iPhoneen yhden asian vuosien takaa?
Applen tämänvuotiselta iPhone-julkaisulta ei odoteta mullistavia uusia ominaisuuksia. Takkuavaan myyntiin tuskin ratkaisuksi riittää ainoastaan hieman parempi kamera, vaikka onhan kyse iPhonesta, jota väitetysti ostetaan riippumatta uudistuksista.

Koska uudistuksien odotetaan olevan verrattain pieniä perustelemaan iPhone 7 -nimen (ehkäpä nimi onkin vaikkapa iPhone 6s²), joten kenties Applella on hihassa jotain vielä paljastumatonta millä laitetta saadaan myytyä paremmin. Yksi vaihtoehto on uusi värivaihtoehto, jollainen oli viime vuonna ruusukulta iPhone 6s:ssä.

Nyt vuoto ehdottaa, että tulossa on jälleen musta iPhone. Vaikka voisi kuvitella, että musta laite olisi löytynyt jokaisessa sukupolvessa, niin varsinaisesti edellisen kerran kunnolla musta malli on nähty iPhone 5 -mallissa (kuvassa) vuonna 2012.

Vuotokuvissa esiintyy väitetysti tulevan iPhonen musta mute-nappi, joka viittaisi siihen, että myös itse laite on musta. Vaikka nämä kuvat eivät todellakaan vahvista mustaa iPhonea, niin allekirjoittanut ei todellakaan panisi pahaksi mustaa versiota. Pelastaako se sitten Applea laskusuhdanteelta, se on täysin eri asia.Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja