Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei satsaa Tampereelle – Avaa tuotekehitysyksikön

Manu Pitkänen

Huawei satsaa Tampereelle – Avaa tuotekehitysyksikön
Kiinalainen televiestintäyhtiö Huawei on avaamassa Tampereelle uuden tuotekehitysyksikön, kertoo Aamulehti.

Uusi toimipiste sijaitsee Aamulehden mukaan Tampereen teknillisen yliopiston kampuksen keskellä olevan Kampusareena-rakennuksen neljännessä kerroksessa. Koko kerros on varattu Huawein käyttöön. Tarkkaa tietoa kehitysyksikön tutkimusalasta ei ole kerrottu, mutta Aamulehden tietojen mukaan yksikkö sijoittuisi Devices-ryhmittymän alaisuuteen. Tämä viittaisi siihen, että Tampereella kehitettäisiin ratkaisuja älypuhelimiin, tabletteihin tai muihin vastaaviin laitteisiin.

Huawei on iso toimija myös matkapuhelinverkoissa, mutta niiden kehitystoimintaa ei ole ainakaan vielä tarkoitus aloittaa Tampereella.

Microsoftin ja Nokian irtisanomisten myötä Tampereen alueelta löytyy paljon kokenutta työvoimaa. Tämä lienee ollut yksi tekijä, minkä takia yksikkö päätettiin sijoittaa juuri Tampereelle. Huaweita yritettiin houkutella jo muutama vuosi sitten paikkakunnalle, mutta kiinalaisyhtiö päätti avata suunnitellun tuotekehityskeskuksen Helsinkiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja