Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft päivitti Cortana-avustajaa Androidilla

Puhelinvertailu

Microsoft päivitti Cortana-avustajaa Androidilla
Microsoft on päivittänyt ääniavustajansa Android-versiota. Cortanan pieni päivitys tuo Androidille yhden uuden ominaisuuden, joka jo aiemmin julkaistiin iOS-versiolle.

Kyse on muistutusominaisuudesta, johon saa nyt lisättyä halutessaan myös kuvan. Tämä tarkoittaa siis, että laite näyttää halutun kuvan muistutuksen tiedoissa, mutta valitettavasti sitä ei näytetä itse muistutuksen aikana. Kuvan voi valita joko galleriasta tai ottaa kameralla.

Toinen päivityksen mukana tuotu uudistus on Cortanan kyky muistaa kysymyksesi riippumatta millä alustalla palvelua käytät seuraavan kerran.

Vielä beetaversiona oleva Cortanan Android-versio löytyy tietysti Google Playstä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja