Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Miten kävi maailman ohuimmalle lippulaivapuhelimelle taivutustestissä?

Puhelinvertailu

Miten kävi maailman ohuimmalle lippulaivapuhelimelle taivutustestissä?
Motorolan uusi Moto Z -älypuhelin on yksi maailman ohuimmista älypuhelimista. Vaikka muutamat kiinalaisvalmistajat ovat aiemmin julkaisseet ohuempia puhelimia, niin niiden laitteisto ei ole aivan Moto Z:n luokkaa, jonka lisäksi saatavuus lännessä on hankalampaa.

Jos siis tarkoituksena on hankkia huippuohut älypuhelin, niin Moto Z on varmasti yksi parhaista vaihtoehdoista. On kuitenkin muistettava, että kun laite on huippuohut, niin kestävyys voi kärsiä melkoisesti. Niinpä JerryRigEverything on julkaissut YouTubessa videon, jossa vain 5,2 millin paksuinen Moto Z laitetaan kestävyystestiin.

Naarmutustesteissä Moto Z pärjää hyvin odotetulla tavalla, kun muistaa, että laitteessa on käytetty pääasiassa Gorilla Glass 4 -lasia ja metallia, mutta miten on taivutustestin laita? Yllättäen Moto Z ei rikkoudukaan niin helposti kuin huippuohuelta laitteelta voisi kuvitella. Edes iPhone 6:n tapaista rikkoutumista nappien kohdalta ei tapahtunut, puhumattakaan katastrofaalisista ongelmista, kuten Nexus 6P:llä.


Laite taipuu kyllä banaanin tavoin, mutta vastataivutuksella pienetkin ongelmat ovat korjattavissa. Niinpä voimmekin todeta, että ohuempi ei ole aina hauraampi.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja