Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uber yhdistyy kilpailijaansa Kiinassa

Manu Pitkänen

Uber yhdistyy kilpailijaansa Kiinassa
Kiinassa toimivat kyytipalveluyritykset Didi Chuxing ja Uberin Kiinan toiminnot ovat yhdistymässä, kertovat Bloomberg ja Wall Street Journal. Yritysjärjestelyn kautta syntyvän yrityksen markkina-arvoksi on määritelty jopa 35 miljardia dollaria.

Uberin Kiinan liiketoimintojen omistajat, joihin kuuluvat Uberin lisäksi myös esimerkiksi hakukoneyhtiö Baidu, saavat 20 prosentin osuuden yritysjärjestelyn myötä syntyneestä yrityksestä. Uberin toimitusjohtaja Travis Kalanick perustelee julkistamattomassa blogikirjoituksessa järjestelyä sillä, ettei Didi Chuxing tai Uber ole onnistunut tekemään voittoa Kiinassa. Järjestelyn tavoitteena on parantaa edellytyksiä tuloksen tekemiselle.

Didi Chuxing aikoo lisäksi tehdä miljardin dollarin sijoituksen Uberiin.Aiemmin keväällä Didi Chuxing kertoi Applen tehneen yritykseen miljardin dollarin arvoisen sijoituksen. Apple on aktiivinen ostamaan yrityksiä, mutta se tekee harvoin isoja sijoituksia muihin yrityksiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.