Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pokémon Gon kehittäjät rikkoivat hiljaisuuden – perustelevat, miksi jäljitystoiminto poistettiin

Sami Koivunen

Pokémon Gon kehittäjät rikkoivat hiljaisuuden – perustelevat, miksi jäljitystoiminto poistettiin
Pókemon Gon kehityksestä vastaava Niantic Labs on rikkonut viikkoja kestäneen hiljaisuuden pelin kehitystä koskien.

Facebookissa tänä aamuna julkaistussa tekstissä Niantic Labs vastaa mm. siihen, miksi pelistä poistettiin Pókemonien jäljitystä helpottaneet tassunjäljet.

Syyksi tassunjälkien poistamiseen kerrotaan se, että ominaisuus ei toiminut kehittäjien toivomalla tavalla. Kehittäjien mielestä ominaisuus oli hämmentävä eikä täyttänyt sille asetettuja tavoitteita. Kehittäjät kuitenkin lupaavat kehittää toimintoa tulevaisuudessa.

Kehittäjät kertovat myös rajoittaneensa kolmansien osapuolien kehittämien palvelujen saatavuutta ja tuovansa pelin tulevaisuudessa alueille, joissa se ei ole vielä saatavilla. Käytännössä kolmannen osapuolen palveluilla tarkoitetaan karttapalveluja, joiden avulla on mahdollista nähdä lähellä sijaitsevat Pókemonit.

Viime aikoina vallinnutta hiljaisuutta pelin kehitykseen liittyen Niantic Labs perustelee pelin valtavalla suosiolla ja siitä koituvalla työmäärällä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja