Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tulevan LG V20 -huippupuhelimen tekniset tiedot vuotivat ensimmäistä kertaa

Sami Koivunen

Tulevan LG V20 -huippupuhelimen tekniset tiedot vuotivat ensimmäistä kertaa
Korealainen Sedaily on vuotanut tulevan LG V20 -älypuhelimen tärkeimmät tekniset tiedot. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun älypuhelimesta on vuodettu tarkkoja tietoja.

Korealaislähteen mukaan LG V20:n näyttö on 5,5 tuumainen Full HD -näyttö. Älypuhelimesta kerrotaan löytyvän Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri, kolme tai neljä gigatavua RAM-muistia, microSD-korttipaikka, 32 tai 64 gigatavua tallennustilaa, 20 megapikselin takakamera, kahdeksan megapikselin etukamera, 4000 milliampeeritunnin akku ja USB Type-C -liitin.

Vuodon perusteella LG V20:n tekniset ominaisuudet ovat hyvin samankaltaiset muihin huippuluokan älypuhelimiin verrattuna. Näin aikaisiin vuototietoihin kannattaa kuitenkin suhtautua pienellä varauksella.

LG tiedotti eilen julkaisevansa V20-älypuhelimen syyskuussa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja