Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

YleX: Harry Potterista tekeillä Pokémon Gon kaltainen peli

Sami Koivunen

YleX: Harry Potterista tekeillä Pokémon Gon kaltainen peli
YleX-sivuston mukaan tanskalainen Maguss-peliyhtiö kehittää Harry Potterin fantasiamaailmaan perustuvaa lisätyn todellisuuden mobiilipeliä.

Maguss kertoo kehittäneensä peliä jo kaksi vuotta. Viime vuonna peliyhtiö yritti hankkia pelille rahoitusta Kickstarterin kautta siinä kuitenkaan onnistumatta. Pokémon Gon suosion myötä peliin on kuitenkin nyt löytynyt rahoittaja ja peli aiotaan julkaista ennen joulua. Pelillä ei ole vielä virallista lisenssiä, mutta yhtiö aikoo hankkia sen joko Warner Brothersilta tai Harry Potter -kirjailijalta.

Maguss aikoo julkaista pelin yhteydessä konkreettisen taikasauvan, jota voi hyödyntää pelaamisessa. Taikasauvan hinnan odotetaan olevan noin 35 dollaria ja itse pelin ilmainen. Taikasauvan omistaminen ei kuitenkaan ole pakollista peliä pelatakseen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja