Apple Music on vihdoin valmis myös Androidilla

Manu Pitkänen

Apple Music on vihdoin valmis myös Androidilla
Viime syksynä julkaistu Apple Musicin Android-sovellus on vihdoin kasvanut ulos beta-ohjelman raameista ja Apple uskaltaa markkinoida sitä käyttökelpoisena palveluna. Ohjelma on ladattavissa Google Playstä.

Apple Musicin julkinen beta-vaihe kesti peräti 10 kuukautta, eli ohjelmaa hinkattiin valmiiksi suhteellisen pitkään, kun iOS:llä sovellus oli kuitenkin alusta lähtien ongelmistaan huolimatta "valmis". Android-sovelluksen uusin päivitys tuo mukanaan bugikorjauksia, joilla parannetaan ohjelman vakautta ja suorituskykyä. Lisäksi ohjelmaan on lisätty taajuuskorjain (equalizer), joka on ollut iOS-käyttäjien ulottuvilla jo pidempään.

Muita erikseen mainittuja uudistuksia Apple ei muutoshistoriassaan mainitse. Aiemmin sovellukseen on lisätty mahdollisuus tallentaa musiikkia offline-kuuntelua varten muistikortille sekä kotinäytölle kiinnittettävä widget.

Apple Musicilla on 11 miljoonaa tilaajaa. Tärkeimmällä kilpailijalla, eli Spotifylla, on yhteensä 30 miljoonaa maksavaa asiakasta, mutta ilmaisversion käyttäjät huomioon otettuna palvelulla on kaikkiaan 100 miljoonaa käyttäjää.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
365 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Oppo A16 – hinta laskenut -39%

Oppo A16
79 € DNA
229 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Samsung Galaxy S21 5G – hinta laskenut -29%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.