Dropbox avasi Evernoten haastajan kaikkien testattavaksi

Manu Pitkänen

Dropbox avasi Evernoten haastajan kaikkien testattavaksi
Pilvitallennuspalvelustaan parhaiten tunnettu Dropbox on avannut ryhmätyöskentelyyn tarkoitetun Paper-dokumenttieditorin julkiseen käyttöön. Paper lanseerattiin aluksi suljettuna betana ja vaikka beta-versiointi säilyy edelleen, niin palvelua pääsee nyt kuka tahansa kokeilemaan.

Paperia voi käyttää tietokoneella selaimen kautta ja mobiilissa sovellusten kautta. Paperista on tarjolla sovellukset iOS:lle ja Androidille.

Vaikka Dropboxin uusin palvelu voikin muistuttaa tekstinkäsittelyohjelmaa, niin se ei kuitenkaan kilpaile Microsoftin Wordia vastaan. Paper on suunniteltu ennemminkin to-do-listojen tekemiseen, "brainstormaamiseen" ja muuhun kevyttä tekstinkäsittelyä vaativaan työskentelyyn. Se siis enemmän muistiinpanosovellus kuin kaiken kattava tekstinkäsittelijä. Paper voidaan siis nähdä esimerkiksi Evernoten haastajana.

Suomalaiskäyttäjät voivat ladata Paperin Android-laitteille Google Playstä. iOS-sovellus ei vaikuttaisi olevan vielä saatavilla App Storesta.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.