Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sovelluksilla tehdään isoja rahoja: Apple maksanut jo yli 50 miljardia dollaria

Manu Pitkänen

Sovelluksilla tehdään isoja rahoja: Apple maksanut jo yli 50 miljardia dollaria
Vaikka iPhonien ja iPadien myynti onkin näyttänyt hiljenemisen merkkejä, niin App Store porskuttaa siitä huolimatta vahvasti. Applen toimitusjohtaja Tim Cook kertoi Twitterin kautta, että sovelluskaupan kautta virtasi heinäkuun aikana ennätyksellisen paljon rahaa sovelluskehittäjien suuntaan.

Toisessa twiitissään Tim Cook paljasti lisäksi, että App Store on tuottanut sovelluskehittäjille vuoden 2008 jälkeen jo yli 50 miljardia dollaria. Apple kertoi tammikuussa heti uuden vuoden viettämisen jälkeen, että sovelluskehittäjille tilitetyn rahamäärän olevan lähes 40 miljardia. Reilussa puolessa vuodessa App Store on siis tuottanut ohjelmistokehittäjille noin 10 miljardia dollaria.

Mikäli App Store jatkaa nykyistä tahtiaan, saattaa Apple päästä juhlimaan 60 miljardin dollarin rajan rikkoutumista jo jouluna tai heti sen jälkeen. Laitemyynnin hiljenemisen takia Apple on alkanut painottaa viestinnässään palvelujen merkitystä. App Store kuuluu kiistatta yhtiön tärkeimpiin liikevaihtolähteisiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja