Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uuden Final Fantasy -pelin voi ladata ilmaiseksi Androidille ja iOS:lle

Sami Koivunen

Uuden Final Fantasy -pelin voi ladata ilmaiseksi Androidille ja iOS:lle
Mobius Final Fantasy on julkaistu maailmanlaajuisesti iOS:lle ja Androidille.

Square Enixin kehittämä peli julkaistiin Japanissa jo viime vuonna. Mobius eroaa aiemmista Final Fantasy -peleistä ilmaisuudellaan ja kokonaan kosketukselle rakennetulla käyttöliittymällään. Taistelut ovat edelleen vuoropohjaisia, mutta erityisesti mobiililaitteille kehitettyjä. Mobiuksen kerrotaan kuitenkin olevan edelleen Final Fantasyksi tunnistettava kolmiulotteinen roolipeli.

Mobius Final Fantasyn voi ladata Androidille Google Play -kaupasta ja iOS:lle iTunesista. Peli tarjoaa pelin sisäisiä ostoksia, mutta pelaaminen onnistuu myös ilman maksuja.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja