>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple osti tekoälyosaamista Microsoftin kotikonnuilta

Manu Pitkänen

Apple osti tekoälyosaamista Microsoftin kotikonnuilta
Tekoäly ja koneoppiminen ovat nousseet nopeasti isoksi uudeksi trendiksi teknologiasektorilla, eikä Applekaan voi sitä sen vuoksi ohittaa pelkällä olan kohautuksella. Yhtiö onkin ostanut tekoäly-yhtiö Turin parantaakseen tuotteidensa ominaisuuksia. Yrityskaupasta uutisoi ensimmäisenä GeekWire.

Microsoftin ja Amazonin kotikonnuilta ponnistava Turi ei ole erikoistunut mihinkään tiettyyn kapeaan sektoriin, vaan sen tarjonnasta löytyy useita erilaisia tekoälytuotteita. Turin liiketoiminnan ydin on ollut myydä sovelluskehittäjille ja palveluntarjoajille ratkaisuja, joiden avulla ne ovat voineet opettaa sovelluksiaan analysoimaan tarkemmin käyttäjiään, jolloin ohjelma osaa tarvittaessa ennakoida käyttäjän tarpeita ja mukautua muuttuviin tilanteisiin.

Apple saattoi tutustua Turin teknologiaan iOS 10:n uusien tekoälyominaisuuksien kautta – ja voi olla, että niiden taustalla käytetäänkin jo Turin teknologiaa. Tekniikka saatettiin kokea niin hyväksi, että Apple päätti ostaa sen kokonaan itselleen. Yrityskaupan taustoista tai ajankohdasta ei ole kuitenkaan tietoa, joten asioiden seuraussuhteet ovat hyvin spekulatiivisella tasolla.Koneoppimisen ja tekoälyn kasvutrendi on nähty Applen kannalta haasteellisina, koska niiden kokonaisvaltainen hyödyntäminen vaatii hyvin yksityiskohtaisen tiedon keräämistä käyttäjistä. Apple on taas parin viime vuoden aikana pyrkinyt profiloitumaan yhtiöksi, joka kerää käyttäjistään mahdollisimman vähän mitään tietoa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.