Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hiljattain julkaistu virallinen olympiamiekkailupeli kerää kehuja Androidilla ja iOS:lla

Sami Koivunen

Hiljattain julkaistu virallinen olympiamiekkailupeli kerää kehuja Androidilla ja iOS:lla
Toissaviikolla iOS:lle julkaistu ja viime viikolla Androidille julkaistu FIE Swordplay on saanut hyvän alun sovelluskaupoissa.

FIE Swordplay julkaistiin osuvasti juuri Rion olympiakisojen alla. Peli on olympiamiekkailun kansainvälinen lajiliiton FIE:n virallisesti tukema ja pyrkii realistisuuteen. Kolmiulotteinen peli sisältää yksinpelikampanjan, jossa voi edetä aloittelijasta olympiaurheilijaksi sekä moninpelin.

Pelaajilta Swordplay on kerännyt lähes yksinomaan positiivisia arvosteluja. Esimerkiksi Google Play -kaupassa pelin keskiarvo on tällä hetkellä vain vähän vajaa maksimipisteistä. Arvioihin ei tietysti kannata sokeasti luottaa, mutta arviot ovat olleet poikkeuksellisen hyviä urheilupelille.

FIE Swordplayn voi ladata Androidille Google Play -kaupasta ja iOS:lle iTunesista.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja