Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applelta tulossa ensi vuonna yllätys: Täysin uusi terveyttä seuraava tuote?

Manu Pitkänen

Applelta tulossa ensi vuonna yllätys: Täysin uusi terveyttä seuraava tuote?
Taiwanilaisen Economic Daily Newsin tietojen mukaan Apple kehittää parhaillaan uutta terveyteen ja kehontoimintojen seuraamiseen liittyvää tuotetta. Kyseessä on ilmeisesti täysin uusi tuote, joten se ei välttämättä liity ainakaan suoraan Apple Watchiin.

Economic Daily Newsin mukaan laite on ollut kehityksessä jo parin vuoden ajan, joten sitä on suunniteltu samanaikaisesti Apple Watchin kanssa. Näillä näkymin laite olisi julkaisukunnossa ensi vuonna, jolloin ensimmäisen iPhonen julkaisusta tulee kuluneeksi 10 vuotta. Vaikka tuotteen tarkemmista teknisistä ominaisuuksista ei vielä kerrottu paljoakaan, kuuluisi sen ominaisuuksiin esimerkiksi verensokerin muutosten seuraaminen.

Apple rekrytoi muutamia vuosia sitten runsaasti terveysteknologian osaajia Senseonicsilta, AccuVeiniltä ja C8 Medisensors. Kaksi viimeksi mainittua yritystä erikoistui verensokerin optiseen mittaamiseen ihoa läpäisemättä.

Vuoden 2015 alussa Wall Street Journal uutisoi Applen suunnitelmista sisällyttää lukuisia eri mittausteknologioita Apple Watchiin, mutta monet niistä osoittautuivat liian monimutkaisiksi tai epäluotettaviksi, että yhtiö päätti olla lisäämättä niitä älykelloonsa. Näihin kuului esimerkiksi verenpaineen ja veren happipitoisuuden mittaaminen. Lisäksi vaikka teknologiat olisivat toimineet moitteettomasti, olisi Apple Watch joutunut todennäköisesti terveysviranomaisten erikoistarkistukseen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja