Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy Note7:stä 6 gigan versio, mutta ei Suomeen?

Puhelinvertailu

Galaxy Note7:stä 6 gigan versio, mutta ei Suomeen?
Samsung esitteli viime viikolla uuden Note-huippupuhelimensa, ja laite olikin hyvin odotetunlainen niin ominaisuuksien kuin ulkoasunkin puolesta. Yksi huhuttu ominaisuus jäi kuitenkin puuttumaan.

Galaxy Note7:n RAM-muistin määrä jäi edeltäjän tavoin 4 gigatavuun, vaikka useat huhut kertoivat, että odotettavissa on mm. OnePlus 3:n inspiroimana kuusi gigatavua RAM-muistia. Näin ei siis käynyt, mutta kiinalaisviranomaisten käsissä käynyt laite vaikuttaisi vahvistavan, että sellainenkin on tulossa.

Phone Radar kuitenkin kertoo, että vaikka laite on todella tulossa markkinoille, niin sitä ei kannata odottaa Suomessa myyntiin. Sivuston tietojen mukaan kuuden gigatavun malli saapuu myyntiin vain Kiinassa. Olisi varsin mukavaa nähdä ylimääräisellä kahden gigatavun RAM-muistilla sekä tuplatulla tallennustilalla varustettu Note7 myös Suomessa. Erityisesti, kun tietojen mukaan sillä on vain noin 50-60 euroa lisähintaa.


Valitettavasti näillä näkymin jäämme lännessä vaille kyseistä mallia, mutta onhan Note7 jo valmiiksikin varustettu riittävän hyvällä raudalla. Vai onko?


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja