Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Dokumentit vahvistavat iPhone 7:n erikoispiirteet

Puhelinvertailu

Dokumentit vahvistavat iPhone 7:n erikoispiirteet
Applen seuraavan iPhone-julkaisun yllätysmomentit tulevat olemaan vähissä, mikäli huhut osuvat yhtään oikeaan. Viimeisten kuukausien aikana iPhone 7:stä on vuotanut liki kaikki mahdollinen, mutta toki sataprosenttista varmuutta ei saada ennen ensi kuun esittelytilaisuutta.

Nyt lisävahvistusta tulevan iPhonen uudistuksista ja erityisominaisuuksista saadaan Nowhereelse.fr:n vuotamista dokumenteista, joissa esitellään laitetta operaattoreille ja muille jälleenmyyjille.

Kuvista paljastuu sama laite, jota on esitelty huhuissa ja vuotokuvissa, joten yhä varmemmalta näyttää, että iPhone 7 on pitkälti edeltäjänsä kaltainen, mutta varustettu hieman suuremmalla kameramoduulilla. Kuvista paljastuu myös jälleen 3,5 millimetrin kuulokeliittimen puuttuminen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.