>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Venäjä antoi Googlelle miljoonasakot Androidin takia

Manu Pitkänen

Venäjä antoi Googlelle miljoonasakot Androidin takia
Google on saanut Venäjän kilpailuviranomaisilta lähes 440 miljoonan ruplan eli noin 6,1 miljoonan euron sakon. Taustalla on viime vuonna annettu päätös, jonka mukaan Internet-jätin menettely Androidin sisältämien verkkopalveluiden suhteen ovat olleet kilpailulainsäädännön vastaisia.

Viranomaisten näkemyksen mukaan Google on estänyt matkapuhelinvalmistajia esiasentamasta sen kilpailijoiden tarjoamia sovelluksia puhelimiin. Android-puhelimista löytyy valmiina esimerkiksi Googlen hakukonesovellus ja Google Play -sovelluskauppa. Puhelinvalmistaja ei voi sopimusehtojen mukaan korvata näitä esimerkiksi Yandexin hakukoneella ja sovelluskaupalla.

Venäjä ei ole ainoa joka on kiinnittänyt huomiota Googlen toimintatapoihin. Euroopassakin on alettu tutkia ovatko Googlen sopimusehdot kilpailulainsäädännön vastaisia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.