Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Paljastiko Google tulevan Nexus-puhelimen pilaillessaan iPhonesta?

1
Puhelinvertailu

Paljastiko Google tulevan Nexus-puhelimen pilaillessaan iPhonesta?
Googlen uusin markkinointikampanja on tähdätty erityisesti iPhone-käyttäjille, joita vuosikausia on vaivannut yksi Applen strateginen valinta. Nyt yhtiön mainoksissa pilaillaan kyseiselle vaivalle, mutta paljastuuko samalla vielä julkaisematon Nexus-laitekin?

Mainosten tarkoituksena on huomauttaa, että joissakin markkinoilla olevissa laitteissa tallennustila loppuu helposti kesken. Tietysti puhelimeen kuvausvaiheessa pomppaava varoitusikkuna, kertoo, että kyseessä on iPhone, jonka tallennustila on päässyt loppumaan juuri kuvaa otettaessa.
Googlen ratkaisu ongelmaan ei ole suurempi tallennustila – tai ainakaan sitä tässä ei mainosteta – vaan Google Photos, joka tallentaa kuvat automaattisesti pilveen ja auttaa vapauttamaan lisää tallennustilaa. Google Photos tarjoaa lisäksi rajattomasti tallennustilaa kuville, joskaan tämä ei koske aivan originaalikokoista kuvaa.

Mainoksessa kuitenkin esiintyy jokin aivan muu puhelin kuin iPhone. Eikä kyseessä ole Applen laite vaikka siinä kovasti yhtäläisyyksiä onkin. Voisiko kyseessä siis olla tuleva Nexus-laite eli käytännössä HTC:n valmistama ja syksyn aikana julkaistava 5-tuumainen Nexus 5X:n seuraaja?

Tietysti voi olla, että Googlen mainostiimi on päättänyt luoda puhelimen, joka ei varsinaisesti yritä olla mikään markkinoilla oleva tai markkinoille tuleva laite, vaan ainostaan geneerinen puhelin.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Randomgoogle (vahvistamaton)

1

Eikös tämä ole vain iPhone josta muokattu etukamera ja kotinäppäin pois.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja