Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Deus Ex GO saapuu tällä viikolla Androidille ja iOS:lle

PuhelinvertailuPalkituista Hitman GO- ja Lara Croft GO -peleistä tunnettu Square Enix aikoo julkaista jälleen uuden GO-pelin suosittuun pelisarjaan perustuen.

Alkuperäinen Deus Ex julkaistiin jo vuonna 2000 ja Eidos Montrealin seuraava, Deus Ex: Mankind Divided -nimellä kulkeva peli on asetettu julkaistavaksi ensi viikolla.

Deus Ex GO näyttää jatkavan aiempien GO-pelien hyväksi koetulla tyylillä eli kyseessä on toiminta- ja ongelmanratkomispeli, joka tarjoaa mobiililaitteille optimoidun kokemuksen Deus Ex -pelimaailmasta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja