Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

EU suunnittelee kiristyksiä WhatsAppin sääntelyyn

Manu Pitkänen

EU suunnittelee kiristyksiä WhatsAppin sääntelyyn
Euroopan komissio on kiristämässä pikaviestipalveluiden sääntelyä – tai pikemminkin ne halutaan saman sääntelyn piiriin kuin teleoperaattoreiden tarjoamat palvelutkin. Asiasta kertoi Financial Times.

Financial Timesin tietojen mukaan komissio aikoo tiedottaa kehitteillä olevasta muutoksesta syyskuussa. EU:ssa on käynnissä myös ePrivacy-asetuksen uudistus, joka on myös tuomassa lisää vaatimuksia pikaviestipalveluiden toimintaan. Suuria eurooppalaisia teleoperaattoreita, kuten Orangea ja Telefónicaa, on jo pitkään harmittanut niin sanottujen over-the-top-viestipalveluiden kevyt sääntely verrattuna tavanomaisiin SMS- ja puhelupalveluihin.

Mikäli komission suunnittelemat muutokset menevät läpi, olisi kansallisilla viranomaisilla aiempaa enemmän valtaa ulkomaalaisten palveluiden toimintaan. Lisäksi palvelut olisi mahdollista velvoittaa lisäämään mahdollisuus soittaa sovellusten kautta hätäpuheluita.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja