>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pokemon Go -huijarit laitetaan ojennukseen – Mahdollisuus pysyvään estoon

Manu Pitkänen

Pokemon Go -huijarit laitetaan ojennukseen – Mahdollisuus pysyvään estoon
Sensaatiomaisesti levinneen Pokémon Go -pelin kehittäjä Niantic aikoo jatkossa rangaista huijareita pysyvillä käyttöestoilla. Tähän saakka pelaajat ovat saaneet määräaikaisia estoja peliin, mutta jatkossa pelaaminen vanhalla tunnuksella voidaan estää pysyvästi.

Joillekin pelaajille voi tulla houkutus kerätä omasta sijainnista vaikeasti löytyviä Pokémoneja kaukana olevista kohteista tai kokonaan toisista maista paikkatiedon väärentävää sovellusta hyväksi käyttäen. Pelin ajatuksena on kuitenkin tutkia ympäristöä, joten Niantic haluaa luonnollisesti vähentää omilla toimillaan huijaamisen houkuttelevuutta. Paikkatiedon väärentäjien käytön takia pelaajan käyttäjätili voidaan lukita pysyvästi. Saman rangaistuksen voi saada mikäli jää kiinni bottien käytöstä.

On kuitenkin epäselvää miten Niantic aikoo käytännössä selvittää kuka käyttää luvattomia oikoteitä ja kuka taas ei. Eston saajille tarjotaan kuitenkin mahdollisuus valittaa rangaistuksesta, mikäli kokee eston tulleen aiheettomasti. Vaikka Niantic ei lähtisikään jahtaamaan huijareita aktiivisesti, on sääntömuutos kuitenkin merkki pelaajille, ettei kolmansien osapuolien tarjoamia apuohjelmia kannata asentaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.