Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pokémon Go voi tuottaa jopa miljardi dollaria – siivitti jopa McDonald'sin myyntiä

Sami Koivunen

Pokémon Go voi tuottaa jopa miljardi dollaria – siivitti jopa McDonald'sin myyntiä
App Annien mukaan Pokémon Go on tuottanut Nianticille jo noin 350 miljoonaa dollaria. Vauhti enteilee jopa miljardin dollarin tuottoihin yltämistä.

Pokémon Gon menestystä voi verrata videopeleihin ja elokuviin: nykyistä tahtia pelin tuottojen voi odottaa ylittävän Captain America: Civil War -elokuvan tuotot. Jos suosio kestää muiden suosittujen mobiilipelien tapaan vuosia eteenpäin, voivat tuotot yltää samalle tasolle Call of Duty- ja Grand Theft Auto -pelien kanssa.

Yhteistyössä pelin kanssa toimivan Japanin McDonald'sin kerrotaan viime kuussa parantaneen myyntiään 27 prosentilla. Pelaamisen lisäksi lapsiperheitä ovat houkutelleet ateriat, joissa on mukana Pokémon-leluja.

Peliä pelaavat tilastojen mukaan lähes kaikenikäiset miehet ja naiset.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja