Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applelta kahden viikon ennakkotilausaika ennen iPhone-myyntiä?

Puhelinvertailu

Applelta kahden viikon ennakkotilausaika ennen iPhone-myyntiä?
Applelta odotetaan uusia iPhone-puhelimia ensi kuussa, mutta laitteiden myyntiin saapumisesta ei ole vielä tarkkaa tietoa. Uusien tietojen mukaan jo liki kokonaisuudessaan vuotaneet kaksi mallia eivät tule aivan heti myyntiin.

Apple pitää tilaisuutensa 7. päivä syyskuuta, joka sijoittuu tutusti keskiviikolle. 9to5Macin tietojen mukaan Apple odottaa viime vuoden tavoin pari viikkoa ennen ensimmäistä myyntipäivää.

Tämän vuoden iPhone-mallien myynti alkaa näiden tietojen mukaan perjantaina 23. syyskuuta. Näin viime vuoden aikataulu (9. ja 25. päivä) pysyisi pitkälti samana. Aiemmat huhut ovat kuitenkin kertoneet, että myyntipäivä voisi olla jo 16. päivä, mutta nyt paljastunut AT&T-operaattorin aikataulu vaikuttaa kiistävän aiemmat tiedot.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja