Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy Note 7:n suosio yllätti – Myyntiä rajoitetaan

Manu Pitkänen

Galaxy Note 7:n suosio yllätti – Myyntiä rajoitetaan
Galaxy Note 7:n ennakkotilausten alettua Samsung on päättänyt rajoittaa varattavien puhelimien määrää per asiakas. Samsungin mukaan se odotti puhelimelle huomattavasti maltillisempaa kysyntää.

Elokuun alussa esitellyn puhelimen on määrä tulla myyntiin eri puolilla Eurooppaa syyskuun 2. päivänä. Ennakkotilausten rajoittamisella Samsung yrittää varmistaa, että kaupoista löytyy tarpeeksi myytävää myös julkaisupäivänä. Galaxy Note 7 näyttää loppuneen jo nyt Samsungin Britannian verkkokaupan varastosta. Puhelimen myyntiä on edistetty muun muassa tarjoamalla ennakkovaraajille ilmaisia Gear VR -virtuaalilaseja.

Suomessa Galaxy Note 7:n toimitukset ennakkotilaajille käynnistyvät 6. syyskuuta. Hintaa 64 gigatavun muistilla varustetulla puhelimella on 879 euroa ja se tulee saataville mustana, sinisenä ja hopeana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.