Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinalaisvalmistaja ottaa mallia Samsungin edgestä?

Puhelinvertailu

Kiinalaisvalmistaja ottaa mallia Samsungin edgestä?
Samsung on Galaxy S6:n edge-mallin myötä päättänyt, että kaareva näyttö on in. Yhtiö kertoi hyvin varhaisessa vaiheessa jo viime vuonna, että kaarevalla näytöllä varustettu malli oli yllättävän suosittu.

Niinpä edge ei jäänyt vain kokeiluksi, ja arvioissa on pidetty mahdollisena, että Samsung siirtyy lippulaivamalleissaan täysin edge-näyttöihin, kuten se teki jo Note7:n kohdalla. Kaarevien näyttöjen suosio on huomattu myös muualla, ja tietysti ensimmäisenä kopioimassa ovat kiinalaisvalmistajat.

Näistä vikkelimmin on toiminut jälleen Meizu, jonka väitetty uutuuslaite on kuvassa. Kuvaassa esintyvän laitteen nimeksi kerrotaan Meizu Pro 6 Plus, joka viittaa paitsi huippulaitteeseen niin myös suureen sellaiseen. Lisäksi kuvasta paljastuu tietysti myös kaareva näyttö, joka myötäilee laitteen sivuja.

Meizulla on jo tarjota Pro 6 -malli, joka ei kuitenkaan sisällä kyseistä kaarevaa näyttöä, mutta on muuten varsin lähellä kuvan laitetta. Arvioiden mukaan laite on myös löytynyt AnTuTu-testiohjelmiston tiedoista koodinimellä Meizu M96. Näissä tiedoissa laitteen tekniikkaan lukeutuu mm. QHD-kosketusnäyttö sekä Samsungin Exynos 8890 -piiri, jotka molemmat löytyvät myös Note7:stä. Kenties piirin lisäksi näyttökin on lisensoitu Samsungilta?


Valitettavasti Meizun tuotteiden saatavuus Suomessa tai muissa länsimaissa on heikkoa, joten tämänkään kohdalla ei kannata olla kovin toiveikas.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja