>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Danske Bank: Mobiilipankki ohitti jo verkkopankin

Manu Pitkänen

Danske Bank: Mobiilipankki ohitti jo verkkopankin
Suomen suurimpiin pankkeihin kuuluvan Danske Bankin mukaan sen asiakkaat käyttivät heinäkuussa ensimmäistä kertaa kirjautumismäärillä mitattuna enemmän mobiili- ja tabletpankkia kuin verkkopankkia.

Mobiili- ja tabletpankkien aktiivinen käyttö ei ole kuitenkaan vähentänyt verkkopankin käyttöä, vaan mobiililaitteille julkaistut pankkipalvelut ovat vain lisänneet sähköisen asioinnin määrää kokonaisuudessaan. Kirjautumisia Danske Bankin mobiili- ja tabletpankkiin oli heinäkuun aikana yhteensä 3 358 000, kun taas verkkopankkiin kirjauduttiin samaan aikaan 3 210 000 kertaa.

Muutos ei ole sinäänsä suuri yllätys, sillä mobiililaitteet ovat luonteensa takia lähes aina mukana ja käytettävissä. On siis luontevaa, että palveluita käytetään matalan käyttökynnyksen ansiosta aktiivisemmin juuri mobiilissa. Danske Bankin mukaan erityisesti alle 45-vuotiaat suomalaiset ovat aktiivisia mobiili- ja tabletpankin käyttäjiä. Vanhemmissa ikäryhmissä painotetaan taas verkkopankkia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.