Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kumpi Galaxy Note7 on nopeampi?

Puhelinvertailu

Kumpi Galaxy Note7 on nopeampi?
Samsungin uusin älypuhelin Galaxy Note7 saapuu myyntiin maailmanlaajuisesti, toisin kuin edeltäjä Note5, mutta Galaxy S7:n tavoin tarjolla on kaksi eri versiota, joita erottaa järjestelmäpiiri. Euroopassa myyntiin tulee Samsungin omalla Exynos-piirillä varustettu laite ja Yhdysvalloissa piirinä on muista huippulaitteista tuttu Snapdragon 820. Kysymys kuuluukin, kumpi näistä olisi se nopeampi laite?

PhoneArena on ottanut selvää miten näiden kahden liki identtisen laitteen suorituskyky vertautuu eri suorituskykytestien nojalla. Tietysti kyseessä on varsin teoreettinen testi, jonka tulokset eivät välttämättä kerro yksilökohtaisesta käyttökokemuksesta. Jonkinlaisia viitteitä se kuitenkin antaa laitteiden suorituskykyeroihin.

Lopulta erot eivät ole kovinkaan suuria ja piiristä riippuen voitot menevät kutakuinkin tasan. Yhdysvalloissa myytävä Snapdragon-versio vie pelisuorituskyvyssä, kun taas Suomessa myytävä Exynos on nopeampi mm. verkkoselaamisessa. Joka tapauksessa taskussa on yksi tämän hetken tehokkaimmista puhelimista. PhoneArena huomioi lisäksi, että tämä testi ei kerro mitään akkukeston vaikutuksista joista se lupailee myös vertailua myöhemmin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja