Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp päivittyi Windows-puhelimille UI-muutoksin

Puhelinvertailu

WhatsApp päivittyi Windows-puhelimille UI-muutoksin
WhatsApp on päivittänyt sovellustaa Windows-puhelimille, kertoo Windows Central. Uusi versio tuo mukanaan UI-päivityksiä, jotka ovat olleet aiemmin saatavilla vain beetaversion käyttäjille.

Tämänviikkoinen päivitys kantaa versionumeroa 2.16.164 ja tuo uudistuksia käyttöliittymää. Näihin lukeutuvat muun muassa uudet pyöreät profiilikuvat sekä emojinäkymän muutokset. Lisäksi muutoksia on tehty kameranäkemään ja jakovalintoihin.

Sovelluksen uuden version voi ladata tietysti sovelluskaupasta


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja