Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäiset Galaxy Note7:t myyntiin, Suomeen alkukuusta

1
Puhelinvertailu

Ensimmäiset Galaxy Note7:t myyntiin, Suomeen alkukuusta
Samsung on tänään laittanut ensimmäiset Galaxy Note7 -laitteet myyntiin. Jo tiistaina alkaneen ennakkomyynnin lisäksi nyt laitteita on jo oikeasti myynnissä. Valitettavasti Suomessa joudutaan vielä odottamaan hieman.

Ensimmäisiä laitteita lähtee jakeluun mm. Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Taiwanissa ja tietysti Etelä-Koreassa. Euroopassa pääosin julkaisu ajoittuu syyskuun toiseen päivään, mutta Suomessa ilmeisesti joudutaan odottamaan vielä pari päivää pidempään.

Ainakin DNA:n ja Verkkokauppa.comin ennakkomyynnin yhteydessä julkaisupäiväksi mainitaan 6. syyskuuta, joka on varmaankin valtakunnallisesti sama. Molemmissa on käynnissä kampanja, jossa ennakkotilaaja saa Gear VR -laitteen kaupan päälle. Kampanja kestää 8.9. asti eli pari päivää julkaisunkin jälkeen.

Samsung Galaxy Note7 on varustettu 5,7 tuuman kokoisella kaarevalla QHD-kosketusnäytöllä, Exynos-huippusuorittimella, 4 gigatavulla RAM-muistia, 12 ja 5 megapikselin kameroilla, sormenjälki ja iiristunnistimilla sekä liki kaikella muullakin nykypuhelimelta odotettavalla tekniikalla. Laitteella on Suomessa hintaa 879 euroa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
tilperddi (vahvistamaton)

1

Kiinnostavaa nähdä, onko uusi Note 7:ssa oleva Gorilla glass oikeasti niin altis naarmuille kuin on jossain ei-niin-tieteellisissä testeissä nähty. Ja edelleen, minkälainen näytönsuoja sitten muka sopii tuollaiseen kaarevaan näyttöön.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.