Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei lupaa uusille Honor-älypuhelimille päivityksiä kahden vuoden ajan

Puhelinvertailu

Huawei lupaa uusille Honor-älypuhelimille päivityksiä kahden vuoden ajan
Huawei USA:lla työskentelevä Taylor Wimberly lupaa uusille Honor 8 -älypuhelimille päivityksiä kahden vuoden ajaksi.

Ensimmäisen vuoden ajan Honoreille luvataan ominaisuuspäivityksiä vähintään kolmen kuukauden välein. Wimberlyn kommentti on selvästi vastaus ajoittaiseen kriitiikkiin, jossa Huaweita on syytetty vanhentuneesta ohjelmistosta.

Honor 8 julkaistiin Yhdysvaltojen markkinoille aiemmin tällä viikolla. Huawei Suomi on Facebook-sivuillaan vihjannut, että Honor 8 saapuisi Suomeen ensi maanantaina.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja