Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Puhelinyhteydet eivät tule Apple Watchiin vielä – Akkukesto tuottaa ongelmia

Manu Pitkänen

Puhelinyhteydet eivät tule Apple Watchiin vielä – Akkukesto tuottaa ongelmia
Applen tarkoituksena oli lisätä Apple Watch -älykelloon tuki matkapuhelinverkolle jo tämän vuoden malliin, mutta teknisten ongelmien takia suunnitelmista on jouduttu luopumaan, kertoo Bloomberg.

Sisäpiirilähteiden kertomien tietojen mukaan syy suunnitelmien kariutumiselle oli matkapuhelinverkkotuen aiheuttama suuri virrankulutus, jonka takia älykellon akkukesto jäi toivottua heikommaksi. Datasiirto matkapuhelinverkon yli on älypuhelimissakin yksi suurimmista energiasyöpöistä, mutta suuremman fyysisen koon ansiosta niihin on mahdollista sisällyttää myös suurempi akku kuin älykelloihin.

Bloombergin lähteiden mukaan teleoperaattorit ovat toivoneet Applelta alusta lähtien matkapuhelinyhteyksillä varustettua älykelloa, minkä ansiosta kello voisi toimia täysin itsenäisesti. Tällä hetkellä kellon pitää olla älypuhelimen lähettyvillä datasiirron mahdollistamiseksi. Matkapuhelinyhteyksillä varustettu Apple Watch olisi ollut julkaisukunnossa aikaisintaan tämän vuoden joulukuussa, mutta akkukesto-ongelmien takia sen julkaisu on päätetty peruuttaa kokonaan.


Syksyllä esiteltävään uuteen Apple Watch -kelloon on kuitenkin tulossa GPS-tuki, joten kello ei ole paikkatiedon suhteen enää riippuvainen älypuhelimesta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja