Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suositulta pelistudiolta tulossa virallinen Kummisetä-elokuviin pohjautuva mobiilipeli

PuhelinvertailuKummisetä-elokuviin pohjautuva peli on tulossa vielä tämän vuoden puolella.

The Godfather -pelin kehityksestä vastaa Draw a Stickman -peleistä tunnettu Hitcents. Pelillä on virallinen lisenssi Paramount Pictures -elokuvastudiolta ja Pocket Gamerin mukaan se sisältää sekä reaaliaikaisen strategiapelin että roolipelin elementtejä. Pelin juoni ei suoraan kytkeydy elokuviin, mutta sijoittuu samaan universiumiin.

The Godfather julkaistaan loppuvuodesta ilmaiseksi Androidille ja iOS:lle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja