Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Siri tukee pian WhatsApp-viestittelyä

Puhelinvertailu

Siri tukee pian WhatsApp-viestittelyä
Apple on uudistamassa Siriä merkittävällä tavalla uudessa iOS 10 -julkaisussa. Yhtiön mobiilialustan assistentti on kenties jäänyt hieman jälkeen kehityksessä, jota kilpailijat ovat tehneet, mutta uusi alustaversio parantaa Siriä taas selkeästi.

Siri oppii iOS 10:n myötä käyttämään kolmannen osapuolen sovelluksia, joka tarkoittaa muun muassa, että WhatsApp-viestisovelluksen käyttäminen onnistuu jatkossa äänellä.

Siri APIn myötä sovellukset voivat käyttää hyväkseen avustajan ominaisuuksia. Näin on päättänyt tehdä Facebookin omistama WhatsApp, kertoo Phone Radar. WhatsAppilla pystyy jatkossa paitsi tekstaamaan ja lukemaan viestejä niin myös soittamaan Sirin välityksellä.

Miten tämä tulee sitten toimimaan Suomessa – tai pikemminkin suomeksi? Siri tukee suomen kieltä, mutta varmuutta ominaisuuden lokaatio- tai kielirajoituksista ei ole, joten ei kannata innostua vielä. Toivoa sopii, että WhatsApp viestit saa lähetettyä jatkossa savoksi.Beetaversio iOS 10:stä on jo jaossa, mutta siinä tukea ei ole. Lopullinen iOS 10 julkaistaan todennäköisesti iPhone 7:n yhteydessä ensi kuussa.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.