>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tizenillä varustettu Samsung Z2 -älypuhelin esiteltäneen ensi viikolla

PuhelinvertailuBGR on saanut käsiinsä kutsun, joka viittaa Samsung Z2:n julkaisuun.

Julkaisutilaisuus on ajoitettu ensi viikon tiistaille. Lukuisten vuotojen perusteella Z2 on edullinen, neljän tuuman AMOLED-näytöllä varusteltu älypuhelin. Teknisiin ominaisuuksiin lukeutuu 1,5 GHz:n neliydinprosessori, yksi gigatavu RAM-muistia, LTE-yhteydet, viiden megapikselin takakamera ja kahdeksan gigatavua tallennustilaa. Puhelin tullee aluksi saataville ainoastaan Intiassa.

Yllä olevalla videolla esitellään Samsung Z2:n ominaisuuksia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.