>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näyttelijä paljasti Applen salaisuuden: Tältä näyttää iPhone 7 Plus

Manu Pitkänen

Näyttelijä paljasti Applen salaisuuden: Tältä näyttää iPhone 7 Plus
Taiwanilaisnäyttelijä Jimmy Linillä on tunnetusti hyvät suhteet Applen yhteistyökumppaneihin, sillä hän on muutamaan otteeseen päässyt ennen muita käsiksi tuleviin iPhone-malleihin. Hän on vuotanut kuvia esimerkiksi iPhone 5:stä ja iPhone 6:sta.

Tälläkin kertaa Jimmy Lin on tavalla tai toisella päässyt käsiksi vasta syyskuun puolella julkaistavaan iPhoneen. Sosiaalisessa mediassa julkaistussa kuvassa Lin näyttäisi poseeraavan kaksoiskameralla varustetun iPhone 7 Plus -mallin kanssa.

Pitkin kevättä ja kesää verkossa on julkaistu lukuisia valokuvia samankaltaisesta Apple-logolla varustetusta puhelimesta. Ottaen huomioon Lin aiemman historian, ei kuvan aitoutta ole syytä epäillä. Kaikki on kuitenkin aina mahdollista, Apple voi esimerkiksi päättää viime hetkellä peruuttaa koko iPhone 7 Plussan julkaisun. Kuvasta on mahdotonta päätellä piteleekö Lin käsissään toimivaa puhelinta vai onko hänen käsissään pelkästään tyhjä kuori.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.