>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nopeustesti: iPhone 6s päihittää Galaxy Note 7:n sovellusten avaamisessa

Manu Pitkänen

Nopeustesti: iPhone 6s päihittää Galaxy Note 7:n sovellusten avaamisessa
Vaikka luvut eivät koskaan valehtele, ei niitä tuijottamalla kuitenkaan saa aina kokonaiskuvaa puhelimien todellisesta suorituskyvystä. Applen iPhonet pärjäävät paperilla tunnetusti huonosti Androideja vastaan, mutta käytännön suorituskyvyssä asetelma on paljon tasaisempi tai kääntyy täysin päinvastaiseksi.

PhoneBuffin YouTubessa julkaistussa videossa vertaillaan vuosi sitten julkaistun iPhone 6s:n ja uuden Galaxy Note 7:n suorituskykyä mittaamalla sovellusten käynnistämiseen kuluvaa aikaa. Yksittäisten ohjelmien käynnistämisessä erot ovat yleensä aika pieniä, joten videolla käynnistettäviä sovelluksia on yhteensä 14 kappaletta.

"Kierroksia" on kaikkiaan kaksi: ensimmäisellä kierroksella mitattiin sovellusten käynnistymistä, kun taas toisella kerralla testattiin puhelimen kykyä pitää käynnistetyt sovellukset käyttövalmiina käyttömuistissa. iPhone 6s suoriutuu urakasta vajaassa kahdessa minuutissa (1 min 51 sek) ja Galaxy Note 7:llä samaan menee aikaa minuutin verran enemmän.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.