Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Odotettu Honor 8 -älypuhelin saapuu myyntiin Suomessa

Sami Koivunen

Odotettu Honor 8 -älypuhelin saapuu myyntiin Suomessa
Hawein Honor 8 -älypuhelin lanseerattiin Suomessa. Puhelin tulee myyntiin jo huomenna.

5,2 tuuman Full-HD -näytöllä varustetun Honor 8:n sisuksista löytyy mm. Kirin 950 -järjestelmäpiiri, neljä gigatavua RAM-muistia, 3000 milliampeeritunnin akku, USB Type C -liitäntä, 12 megapikselin takakamera, kahdeksan megapikselin etukamera ja microSD-korttipaikka. Puhelimessa on Android-käyttöjärjestelmä Huawein omalla EMUI-käyttöliittymällä ja saataville tulee kaksi eri versiota, joissa on erona ainoastaan tallennustilan määrä.

Ulkoisesti Honor 8 on kokenut melkoisen muodonmuutoksen verrattuna viime vuoden Honor 7 -hittipuhelimeen. Puhelimesta tulee saataville neljä värivaihtoehtoa: Pearl White, Sunrise Gold, Midnight Black ja Sapphire Blue.

Honor 8:n myynti alkaa Suomessa huomenna. 32 gigatavun mallin suositushinta on 449 euroa ja 64 gigatavun mallin 499 euroa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.