>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple haluaa eroon iPhonen kotinäppäimestä

Manu Pitkänen

Apple haluaa eroon iPhonen kotinäppäimestä
Pyöreä kotinäppäin on löytynyt jokaisesta julkaistusta iPhonesta ja sellainen tulee löytymään näillä näkymin myös tänä syksynä esiteltävistä uusista malleista. Kotinäppäimen päivät voivat olla kuitenkin jo ensi vuonna luetut, sillä Bloombergin sisäpiirilähteiden mukaan Apple poistaisi sen vuoden 2017 iPhonesta kokonaan.

Jo tämän vuoden malleissa Applen on sanottu siirtyvän painikkeettomaan näppäimeen, eli kotinäppäin ei enää liikkuisi alaspäin painalluksen voimasta. Mekaanisen painalluksen tilalle on tulossa kapasitiivinen kotinäppäin, joka aisti painalluksen voimakkuutta samalla tavalla kuin Apple Watch -älykellon näyttö ja uusimpien MacBook-kannettavien kosketuslevyt.

Kotinäppäimen poistaminen iPhonesta kokonaan ei ole täysin triviaali toimenpide, sillä näppäintä käytetään Touch ID -sormenjälkilukijan sijoituspaikkana. Kotinäppäimen poistaminen tarkoittaisi samalla sitä, että sormenjälkilukija pitäisi integroida näyttöön tai puhelimen runkoon. Wall Street Journal uutisoi kesällä, että Applen suunnitelmissa olisi sormenjälkilukijan upottaminen iPhonen näyttöön vuodesta 2017 alkaen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.