Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple ottaa Snapchatista mallia – Kehittää uutta videopalvelua

Manu Pitkänen

Apple ottaa Snapchatista mallia – Kehittää uutta videopalvelua
Apple kehittää omaa kuvien ja videoiden jakamiseen keskittyvää yhteisöpalvelua, kertoo Bloomberg. Laitemyynnin kompastelun myötä Apple on alkanut kehittää tarmokkaammin verkkopalveluiden ympärille luotua liiketoimintaa.

Uusi palvelu seuraa Bloombergin mukaan Snapchatin viitoittamaa tietä siinä mielessä, että sen ajatuksena on tarjota erilaisia suodatin- ja tarravaihtoehtoja kuvien ja videoiden ehostamiseksi. Sovelluksesta on suunniteltu mahdollisimman suoraviivainen, joten kuvan ottaminen, editointi ja jakaminen onnistuu yhdellä kädellä ja alle yhdessä minuutissa.

Applen nykyisenä tavoitteena on saada sovellus julkaisuvalmiiksi vuoteen 2017 mennessä. Sovelluksen jakelutavasta ei ole kuitenkaan vielä tietoa, se voidaan sisällyttää iOS:n nykyiseen kamerasovellukseen yhtenä uutena ominaisuutena tai vaihtoehtoisesti sen voisi ladata erikseen puhelimeen App Storesta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.