>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivitä iPhonesi heti – Haavoittuvuus paljastaa viestisi ulkopuolisille

Manu Pitkänen

Päivitä iPhonesi heti – Haavoittuvuus paljastaa viestisi ulkopuolisille
Apple on julkaissut mobiililaitteilleen iOS 9.3.5 -päivityksen, joka paikkaa elokuun puolivälissä havaitun nollapäivähaavoittuvuuden.

Applen iOS-mobiilikäyttöjärjestelmästä löydettyjen haavoittuvuuksien avulla elektroniseen seurantaan erikoistunut NSO Group onnistui kehittämään linkkien kautta leviävän haittaohjelman. Pegasus-niminen haittaohjelma seuraa puhelimella käytäviä tekstiviesti- ja sähköpostikeskusteluita sekä äänipuheluita.

Haavoittuvuus tuli ilmi 11. elokuuta, kun ihmisoikeusaktivisti Ahmed Mansoor sai Pegasus-haittaohjelman asentamiseen johtavan linkin tekstiviestitse. Mansoor välitti tiedon linkistä Citizen Labille ja tietoturvayhtiö Lookoutille, jotka tutkivat asiaa ja tiedottivat Applea havainnoistaan. Lookoutin arvion mukaan Pegasus on ollut levityksessä mahdollisesti jo iOS 7:n ajoista lähtien.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.