Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pokémon Gon koodi paljastaa: Peliin on tulossa useita odotettuja ominaisuuksia

Sami Koivunen

Pokémon Gon koodi paljastaa: Peliin on tulossa useita odotettuja ominaisuuksia
Business Insider kokosi yhteen Pokémon Gon viimeisimmän päivityksen koodiin tuomista vihjeistä.

Pokémonin koodia tutkineet Reddit-käyttäjät ovat löytäneet koodista termit "Trade_search" ja "Trade_offer". Vaihtokauppaan viittaavat termit vihjaavat, että peliin on tulossa mahdollisuus vaihtaa Pokémoneja kavereiden kesken. Koodista löydettiin myös termejä, jotka viittaavat siihen, että tulevaisuudessa Pokémoneja houkuttelevalla Incense-esineellä on mahdollista kohdistaa hakua tietyn tyyppisiin Pokémoneihin.

Toisessa Reddit-ketjussa spekuloidaan koodin perusteella, että peliin on tulossa mahdollisuus valita yksi Pokémon seuraamaan kouluttajaa ja keräämään karkkeja kehittymistä varten.


Pelin alkuperäisellä trailerilla nähtiin, kuinka useat ihmiset kokoontuivat nappaamaan legendaarista Mewtwo-Pokémonia. Uudessa päivityksessä koodiin on ilmestynyt "activity_catch_legend_pokemon", joka on jälleen uusi viite siihen, että legendaariset Pokémonit olisivat tulossa peliin.

Koodin on myös ilmestynyt uusi "VR"-kansio, josta on löytynyt viitteitä Googlen Cardboard-laseihin. Tulevaisuudessa Pokémonien nappaaminen onnistuneekin myös vr-lasien kautta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja