Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 7:n odotus loppusuoralla – Apple lähetti odotetut kutsut

1
Manu Pitkänen

iPhone 7:n odotus loppusuoralla – Apple lähetti odotetut kutsut
Apple on lähettänyt lehdistölle kutsun julkistustilaisuuteen, joka järjestetään syyskuun 7. päivänä. Yhtiön uskotaan esittelevän tilaisuudessa ainakin iPhone 7:n ja iPhone 7 Plussan.

Apple voi käyttää tilaisuutta hyväksi muidenkin tuotteiden esittelyyn. Esimerkiksi ensimmäisen sukupolven Apple Watchin julkaisusta on kulunut jo reilu vuosi, joten uuden version esittely uusien iPhone-mallien kanssa olisi varsin luontevaa. Uudet iPadit on perinteisesti esitelty lokakuussa, jolloin myös uudet Mac-tuotteet voisivat päästä parrasvaloihin.

iPhone 7:n ei uskota poikkeavan ulkonäöllisesti kovinkaan paljoa iPhone 6s:stä. Suurimmat muotoilulliset muutokset liittyvät uuteen antenniratkaisuun ja kuulokeliitännän poistamiseen. Puhelimen kameraan on tulossa kuitenkin vuotaneiden kuvien perusteella parannuksia ja iPhone 7 Plus saattaa sisältää kaksoiskameran.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Nariseva (vahvistamaton)

1

Vuoden odotetuin puhelinjulkistustilaisuus tulossa siis. Mielenkiinnolla jäämme odottelemaan. Jospa edes Apple toisi jotain uutta mielenkiintoista markkinoille. Uudet iPhonet tulevat rikkomaan myyntiennätyksia ilman kylkiäisiäkin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja