Tietojen siirto iPhonesta Androidiin: Google tarjoaa ohjeet

1
Manu Pitkänen

Tietojen siirto iPhonesta Androidiin: Google tarjoaa ohjeet
Apple helpotti viime syksynä Androidista iPhoneen siirtymistä julkaisemalla tietojen siirtoon tarkoitetun Move to iOS -sovelluksen, joka automatisoi hyvin pitkälle tärkeimpien tietojen siirtämisen vanhasta puhelimesta toiseen. Nyt Googlekin yrittää tehdä siirtymisestä iPhonesta Androidiin aiempaa helpompaa.

Juuri valmistuneen Android 7.0 Nougatin palautustyökaluihin on ilmestynyt uusi vaihtoehto, jonka avulla tiedot saa siirrettyä Applen mobiililaitteista uuteen Androidiin. Valitettavasti kyseessä ei ole automatisoidusta asetussiirrosta, vaan Google käytännössä käskee avaamaan vanhalla iOS-laitteella nettiosoitteen android.com/switch, josta löytyy ohjeet kuvien, musiikin ja yhteystietojen siirtämiseen.

Sivulla neuvotaan vaihe vaiheelta miten tiedot saa siirrettyä Google-tilin alaisuuteen, josta Android-laitteet osaavat ne sitten hakea. Jos kontaktit on tallennettu iCloudiin, osoittautuu prosessi paljon työläämmäksi kuin mitä voisi kuvitella.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Avine (vahvistamaton)

1

Kokeile Apowersoft Puhelimen Siirto, se voi siirtää dataa puhelimesta puhelimelle.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.