Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple haastettiin oikeuteen iPhonen kosketustaudin takia

Manu Pitkänen

Apple haastettiin oikeuteen iPhonen kosketustaudin takia
iPhone 6:n omistajat ovat enenevissä määrin alkaneet valittaa puhelimien näyttöön ilmestyvästä harmaasta vilkkuvasta palkista, joka ajan kanssa saattaa johtaa koko kosketusnäytön toimimattomuuteen ("kosketustauti"). Tapauksesta virinneen keskustelun myötä kolme yhdysvaltalaista henkilöä on päättänyt haastaa Applen oikeuteen.

Pohjois-Kaliforniassa jätetyn joukkokanteen mukaan Apple on ollut tietoinen puhelimissa havaituista suunnitteluvirheistä, mutta se ei ole siitä huolimatta ollut halukas korjaamaan ilmi tulleita vikoja. Joukkokanteella Applea patistetaan käynnistämään korjausohjelma, jonka kautta kuluttajat voisivat korjauttaa tai vaihtaa vioittuneet puhelimensa ilmaiseksi.

Kanteen mukaan iPhone 6:n ja iPhone 6 Plussan kosketusnäytön häiriöt johtuvat puhelimen emolevyltä löytyvien kosketuspiirien mekaanisen kestävyyden heikentymisestä. Heikentymisen taustalla sanotaan olevan rakennetta vahvistavan EMI-metallisuojauksen korvaaminen EMI-tarralla ja alustäytteen pois jättäminen kosketuspiirien ja emolevyn välistä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.