Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ei enää Nexus-puhelimia – Googlelta tulossa uusi mallisto

Manu Pitkänen

Ei enää Nexus-puhelimia – Googlelta tulossa uusi mallisto
Android Nougat on valmis, joten nyt Googlelta odotellaan uuteen ohjelmistoon perustuvia Nexus-laitteita. Android Centralin mukaan Nexus-brändin alla myytäviä laitteita ei olisi kuitenkaan tulossa.

Sivuston lähteet kuitenkin kertovat, ettei Google ole heittänyt kokonaan pyyhettä kehään laitejulkaisujen osalta, vaikkei Nexus-puhelimista olekaan muodostunut varsinaista hittituotetta. Nexus-nimen sijaan Google aikoo käyttää tänä syksynä ilmestyvissä puhelimissa jotakin muuta brändiä, mutta Android Central ei pystynyt selvittämään mikä tämä nimi voisi olla.

Valmistajamerkinnöissä Google on kuitenkin saamassa näkyvämmän aseman. Tähän saakka laitteita on markkinoitu niiden todellisen valmistuttajan, eli esimerkiksi HTC:n tai LG:n nimillä.

Brändimuutoksen lisäksi Googlen puhelimissa siirrytään nykyistä kustomoidumpaan ohjelmistoon. Käyttöjärjestelmä ei ole siis enää "puhtainta" Androidia, vaan Google aikoo tehdä ohjelmistoon haluamiaan käyttöliittymämuutoksia ja sovelluslisäyksiä, jotta puhelin erottautuisi muista.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja