Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Gorilla Glassin kehittäjä esitteli haastajan safiirille

Manu Pitkänen

Gorilla Glassin kehittäjä esitteli haastajan safiirille
Kalliimpien kellojen kellotauluissa suositaan safiiria muun muassa siksi, että materiaali on äärimäisen kova joten se ei myöskään naarmuunnu kovin helposti. Samasta syystä esimerkiksi Apple on päätynyt käyttämään safiiria Apple Watch-älykelloissa, vaikka halvimpien Sport-mallien näytöt onkin suojattu ionivahvistetulla lasilla.

Älypuhelimien näyttöjen suojalaseista tunnettu Corning yrittää laajentua älykellomarkkinoille, mitä varten se on kehittänyt safiirin kanssa kilpailevan Gorilla Glass SR+ -lasin. Yhtiön omien tutkimusten mukaan uusi lasi kestää naarmuttamista yhtä hyvin kuin safiiri, mutta on iskunkestävyydellä mitattuna 70 prosenttia kestävämpi.

Gorilla Glass SR+:n heijastavuusominaisuudet ovat myös paremmat kuin safiirissa, minkä ansiosta näytön luettavuus ulkotiloissa on myös parempi.

Ainakin toistaiseksi Gorilla Glass SR+ näyttäisi olevan tarkoitettu lähinnä älykelloihin, joten sitä ei markkinoida älypuhelimien näyttöjen suojaksi. Älypuhelimia varten Corningin valikoimista löytyy Gorilla Glass 5.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja