Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy Note 7:n toimitukset takkuaa lisää – Räjähtävät akut syynä?

Manu Pitkänen

Galaxy Note 7:n toimitukset takkuaa lisää – Räjähtävät akut syynä?
Samsung hehkutti elokuun puolella kuinka se joutuu rajoittamaan Galaxy Note 7:n toimituksia odotettua kovan kysynnän takia. Nyt yhtiö kertoo joutuvansa rajoittamaan toimituksia lisää, mutta syy on tällä kertaa laadunvalvonnassa.

Reutersillle vahvistettujen tietojen mukaan Samsungin laadunvalvonta hidastaa puhelimen toimituksia, mutta yhtiö ei kertonut sen tarkemmin onko kyse ylimääräisistä laadunvalvontatoimenpiteistä, jotka on otettu käyttöön havaittujen ongelmien takia. Jotakin odottamatonta puhelimen tuotannossa on kuitenkin tapahtunut, sillä Samsung on päättänyt keskeyttää laitteiden toimitukset kokonaan Etelä-Korean suurimmille operaattoreille.

Sosiaalisessa mediassa on liikkunut kuvia Etelä-Koreassa myydyistä Galaxy Note 7 -puhelimista, jotka ovat käytännössä tuhoutuneet räjähtäneiden akkujen takia. Viallisten akkujen on spekuloitu olevan syy Galaxy Note 7:n laadunvalvontatoimenpiteille.


Samsungin kannalta tilanne on itsessään ikävä, mutta tilannetta monimutkaistaa iPhone 7:n lähestyvä julkistuspäivä. Laatuongelmien aiheuttamien viivästysten takia Samsung voi menettää asiakkaita Applelle.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja