Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen uutuuspuhelimien nimet paljastuivat

Manu Pitkänen

Googlen uutuuspuhelimien nimet paljastuivat
Tänä vuonna ei ole tulossa Nexus-puhelimia, mutta Google ei ole vetäytymässä älypuhelinmarkkinoilta mihinkään: tilalle tulee Pixel-puhelimet. Google on käyttänyt Pixel-brändiä jo kannettavissa tietokoneissa ja Android-tabletissa.

HTC kehittämät Google-puhelimien nimet ovat Android Policen lähteiden mukaan Pixel ja Pixel XL. Sivuston lähteet tietävät myös kertoa, että puhelimet aiotaan esitellä suurelle yleisölle lokakuun 4. päivänä.

Samassa tilaisuudessa tullaan näkemään Googlelta muitakin vekottimia. Esittelyvuoroon pääsee esimerkiksi 4K-suoratoistoon kykenevä Chromecast-tikku, joka oli tarkoitus esitellä jo vuosi sitten, mutta syystä tai toisesta julkaisua lykättiin vuodella eteenpäin. Googlen insinöörit ovat kehittäneet myös Daydream-yhteensopivaa katselulaitetta, jonka avulla puhelimen voisi muuntaa VR-laseiksi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.